Training & workshops

In een training of workshop stellen we deelnemers in staat om het voortouw te nemen bij het creëren van een gelukkige en gezonde werkomgeving. Zowel voor zichzelf als voor anderen. We richten ons op hun waarden, doelen, vaardigheden en werkomstandigheden. Ten tweede zoomen we in op effectief en duurzaam gedrag dat de deelnemers ondersteunt. Een workshop over werkgeluk en leiderschap opent de ogen voor de wijze waarop je verandering in gang kunt zetten. Tijdens deze groepssessies inspireren deelnemers elkaar.

Werkwijze Workshops & trainingen:

Intake en kennismaking: vaststellen van het doel en het thema

Voorstel op maat: zodat het aansluit op de vragen binnen de organisatie en/of het team

De workshop op maat: interactief, persoonlijk en inspirerend

Korte evaluatie: wat heeft het de organisatie en/of het team gebracht

Met wat voor trainingsvragen kun je bij ColourFields terecht?

Werkgeluk

  • Hoe houd ik mijn personeel verbonden met de organisatiedoelstellingen? 
  • Hoe voorkom ik dat mensen in moeilijke tijden gedemotiveerd raken? 
  • Hoe kan ik de sterke punten, vaardigheden en talenten van mijn team beter gebruiken? 
  • Hoe kan mijn team beter omgaan met stress en werkdruk?

Leiderschap

  • Hoe kan ik de autonomie in mijn team vergroten? 
  • Hoe sturen managers op basis van vertrouwen in plaats van controle? 
  • Hoe gaat mijn team beter om met tegenslagen?
  • Hoe kan ik met mijn team meer impact creëren?

KvK: 8128803 / BTW: NL003559818B35